Kindermassage 45 minuten €37,50

Een kindermassage is goed als je veel in je hoofd zit, bij verschillende klachten zoals onrust, slaapproblemen, stress, lichamelijke klachten zoals buikpijn en hoofdpijn maar ook omdat het gewoon lekker is! Puur als ontspanning.

Bij binnenkomst krijg je eerst een voetenbad met een heerlijk zelf uitgekozen badolie, gemaakt van bloemetjes die heerlijk ruiken. Welke geur vind jij het lekkerst? Voelen… heb je koude of warme voeten?

Van daaruit gaan we beginnen met de massage. Je mag zelf een lekker geurende body olie uitkiezen die helemaal natuurlijk is en daardoor ook geschikt voor de gevoelige huid. Hoofd, haren, buik, benen, voeten, rug en nek kunnen meegenomen worden in de massage maar ook je gezicht kan gemasseerd worden met zachte penselen. Dit laat ik afhangen van jou, wat jij graag wilt waar jouw behoefte ligt.

Misschien word jij liever ergens niet aangeraakt, alles gaat in overleg! De kleding mag (gedeeltelijk) aanblijven maar huid op huid contact is toch wel het fijnst om goed te kunnen voelen. De ouder/verzorger is aanwezig net buiten de praktijkruimte en krijgt een kopje thee en er liggen wat tijdschriften. Ook die heeft even een moment voor zichzelf!

Wist je dat: Door de aanraking het knuffelhormoon oxytocine vrijkomt. Dit geluksstofje geeft je een geborgen en veilig gevoel. Het vrijgekomen knuffelhormoon zorgt weer voor de aanmaak van endorfines. Dit zijn zogenaamde gelukshormonen waarvan bekend is dat die onder andere stress bestrijden maar ook je geluksgevoel bevorderen.

De kindermassage geeft je een Happy gevoel. Het helpt je om je hoofd even rust te geven. Even helemaal aan niks denken. Je bewust worden van je lijf, voelen!

Kindermassage is een liefdevolle massage, waarbij zachte aanrakingen centraal staan.

Positieve gedachtes creëren!

Kom jij ook?

 

P.S. Ook leuk om aan iemand cadeau te geven.