ONTSPANNENDE LICHAAMSMASSAGE   60 minuten   € 60,-

De lichaamsmassage is geschikt voor mensen die klachten hebben zoals: lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stressklachten en wanneer het je  allemaal even te veel is en je niet lekker in je vel zit. Maar ook voor mensen die zichzelf gewoon willen verwennen, even aandacht voor jezelf!

De lichaamsmassage met bodyolie van Dr.Hauschka Cosmetica begint met een voetenbad daarna volgt een vriendelijke, stevige, omhullende massage middels verschillende massagetechnieken.    

Het accent ligt vooral op het ontspannende effect waarbij naast het afvoeren van afvalstoffen ook de bloedcirculatie en stofwisseling worden geactiveerd. De chakra’s worden gestimuleerd en zo hef je eventuele blokkades op. Hierdoor kan de levensenergie in het lichaam ongestoord stromen. Er ontstaat meer balans, wat allerlei klachten zowel lichamelijk als geestelijk kunnen verminderen. Doordat je hele lichaam wordt gemasseerd zal je merken dat je meer in contact komt met jezelf. Je voelt dat de spanning vermindert en daar heb je nog dagen plezier van.

De energie stroomt weer!